tyresoif

Senaste inläggen

Av Thomas Brejding - 25 september 2011 20:00

information.., information....


Who are you?

I am number two.

Who is numer one?

You are number six.

I am not a number, I´m a free man.


Kan vara citatfel eftersom jag tog det från huvudet, men annars är det inledningen på The Prisoner av Iron Maiden, men passar ganska bra just nu. Efter seriepremiären så går det inte att läsa någonting om matcherna. Inte ens 30 timmar efter slutsignal.


Eskils hemsida.... ingenting.


Silwings hemsida..... ingenting.


Cyrus hemsida.... ingenting.


Vår egen hemsida.... ingenting.


Information är viktigare än design tycker jag. Bort med flashiga hemsidor och skriv lite istället. Föregångarna tycker jag är Järnvägen. Se och lär övriga klubbar.ANNONS
Av Thomas Brejding - 24 september 2011 18:04

Vinst. Jösses vad skönt.


Jämnt hela matchen med ett visst övertag för oss. Leder med tre mål som mest, men vi höll på att falla på orutin och till slut vann vi på Eskils orutin. Båda lagen tar snackutvisningar i slutet på matchen och Eskils H6 tog naturligt ner bollen med en klackspark (för mycket fotboll?) och åkte på rött. Vi nyttjade utvisningarna och höll emot på slutet. Rickard kanträddar när det är femton sek kvar och när Eskil ger oss läget för att ha någon chans så avgör Petrovic matchen.


Nervöst, haffsigt, bortkastade bollar, men ändå en relativt bra handbollsmatch.


Slutresultat: 29-27. Målbäst i Eskil var Alexander Karlsson som gjorde sju. Lika många gjorde Johan Brun. Båda dessa spelare kan bättre så inse sparkapitalet när man tycker det och båda gör sju. Hyffsad lägstanivå.

Matte Landgraff även han sju mål. Jämnt spritt på övriga.


Försvaret kan bli bättre, framförallt kompaktare och bättre höjd i försvaret. Lite lågt många gånger. Nu är det igång och nästa helg är det Piteå som gäller. Skönt att få den i september istället för januari.

ANNONS
Av Thomas Brejding - 24 september 2011 11:18

Äntligen är det dags för premiär!!


Sex månader sen senaste seriematchen och ändå undrar man om man fått ordning på allt. Sitter spelet, kommer försvaret spela som vi sagt. Frågorna är många och svaren kommer om några timmar.


Två återbud idag, en pga skada och en pga sjukdom, men jag är övertygad om att vår trupp är bred nog för att klara det och fastän vi möter seriefavoriten Eskil så tror jag stenhårt på vinst. Tufft försvar, snabba kontringar och fartfyllt disciplinerat anfallsspel är modellen, naturligtvis inte bara för oss, utan för alla lag. Ingen rocket science här inte.


Alla verkar tro på Eskilseger, men bloggen "Hela Hallen" tror på oss och han brukar ha bra koll. Så är han ju målvakt också.


Svårt att få ihop tiden nu när man börjat jobba igen. Lovade återkomma med resultat i Lidingömatchen. Vi vann med en balja efter en oinspirerad match. Dåligt genrep och sedan tre bra träningar. Ser kanon ut.


Ikväll LOVAR jag att komma med resultatet och frågan är om vi lyckas överlista Tobias Olsson i målet och klappa på Alexander Karlsson och Adolfsson. Får vi stopp på dem och Olsson inte får briljera så vinner vi.


Av Thomas Brejding - 14 september 2011 18:56

   Nu börjas det. I helgen tjuvstartade allsvenskan med Skånela-DIF, där Skånela kunde vinna med ett efter ett stort underläge. Det lät på referaten att DIF fått idétorka och endast gjort ett mål sista 10 och det är som bekant då som matcherna oftast avgörs.


Trion som skall göra det i år, Tverin, Johansson, Auer, gjorde fem mål tillsammans. Det duger inte om man skall undvika nedflyttning.


För egen del så böjar vi den 24:e mot Eskil som av många utmålas som favorit till seriesgern. Vi skall naturligtvis göra allt för att stå upp och jag tror att vi har bra chans att gå vinnande ur striden, även om Eskil får stå som favorit. Förberedelserna för alla lagen är i full gång även om vi själva har haft några borta pga lite olika anledningar (tandvärk, feber, representation, etc). Imorgon genrepar vi mot Lidingö där bägge lagen har revansch att ta, Lidingö för förnedringen senast vi spelade inne i juni och vi för förlusten i Eken Cup.


Mycket prestige.


Lidingö som vunnit mot seriekonkurenterna Hammarby U och Täby är en perfekt motståndare som jag tror kommer att spela division 1 nästkommande säsong. Det blir en bra värdemätare då de onekligen är lika bra eller bättre än flertalet av våra seriemotståndare.


Följande spelare är kallade


MV:

Rickard

Albin


6M

Jacob

Viktor

Matte

Micke

Alex

Oskar

Andreas

Rasmus


9m

Bejbom

Lindahl

Johan

Jocke

Petrovic

Ronnie  

genrep mot Lidingö imorgon''

 

 

Återkommer med resultat imorgon.

Av Thomas Brejding - 9 september 2011 23:36

Vad har hänt med Stockholm Elithandboll, som dök upp som en frisk fläkt med mycket information. Dessutom med bra initiativ med t.ex handbollskryssningen i maj, men efter det har det inte varit ett enda inlägg. Senaste inlägget är från 19 maj, strax innan båten gick från Stadgården. Tråkigt, men allt tyder ju på att något gått snett.


Någon som vet?


                                               

                                           Vad har hänt med Stockholm Elithandboll?

Av Thomas Brejding - 8 september 2011 15:00

Lite kalabalik med träningstider har det varit och varken grabbar eller ledare har varit nöjda. Tre föreningar skall dela på två hallar istället för som tidigare tre och alla har inte velat göra de eftergifter som vissa tycker behövs, vilket innebär att vi de två nästkommande torsdagarna tränar på Bosön, Lidingö.


Första provet för samarbeten klubbarna emellan gick sådär. Vi fick nattpasset på måndagarna eftersom Bajens juniorer skulle träna på den bästa träningstiden, så döm av min förvåning (och jävlig irritation) när det visar sig att det är Tyrolds a-flickor som springer runt koner utan boll och stretchar sista halvtimmen av träningen istället för Bajen. Mycket irriterande.


I vilket fall så är träningen idag på Bosön. Skytteuppbackning står på programet. Det lär nämligen skjutas lite mer utifrån iår.

Av Thomas Brejding - 8 september 2011 10:45

Vad är det som är så speciellt med fotboll?


Alltid skall det värmas upp med fotboll. Finns det någon förening som inte gör det? Dålig fantasi dessutom, för det skall alltid vara gamla mot unga. I vårat fall brukar det innebära 90-94 på ett lag och de aningens äldre på ett annat. 1990 killarna byter lag ibland, beroende på om det hälsar på några juniorer.


I torsdags förra veckan var det skodag på SPORTSGEAR och halvt på skämt och halvt på allvar konstaterade en del spelare att eftersom vi inte längre springer utomhus så behöver vi inte uteskor och då kanske man skulle ha innefotbollsskor istället.


Varför är det så?

Av Thomas Brejding - 5 september 2011 15:53

För att slippa fler onödiga kommentarer är det bäst att skriva vad som hände den där sommaren 1992, annars hade jag tänkt att vänta till imorgon:


Jag hade blivit uttagen i j-landslaget och skulle spela en turnering i Partille i samband med Partille Cup och kom ner glad i hågen tio minuter innan samlingstid. Är det något som jag varit noga med så är det tider. Eftersom det var mitt i sommaren så åkte vi från vårat landställe i småland och om jag inte missminner mig så tror jag t.o.m att jag övningskörde.


I vilket fall så var jag inte tio minuter tidig utan 23h och 50 minuter sen och just då i det ögenoblicket när jag förstod att jag var en dag sen ville jag vara Joe Labero och trolla bort mig själv, men Leffe som var förbundskapten blev faktiskt inte så arg som jag trodde.


För mig innebar det att det blev tre landskamper iställt för sex eftersom man ringde in Sävehovs Johan Skans när jag inte dök upp. Det här var ju före mobiltelefonernas tid och eftersom det inte gick att få tag i mig hemma så var jag inte nåbar och borta från jordens yta. Lite skillnad mot idag.

Presentation


Tyresö IF - Ständig förbättring

Omröstning

När åker Brejding på sin första förlust i seriespel med Tyresö
 Mot Strömnäs
 Mot Ricoh
 Mot RP
 Mot Cyrus
 Långt senare på säsongen
 Blir obesegrade iår.

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Fråga mig

3 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ tyresoif med Blogkeen
Följ tyresoif med Bloglovin'

RSS

Kategorier

Tidigare år

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se