tyresoif

Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av Thomas Brejding - 24 augusti 2010 19:04

Förra veckan gick i lugnets tecken och en del spelmönster. Tre matcher och förlust i alla känns naturligtvis sådär, men vi stod upp hyffsat. Tvåmålsförlust mot Silwing och fem mot Skånela. Vi har en riktigt bred trupp och det är otroligt egentligen att vi lyckas stå upp så bra med Lindahl och Jakob skadade och Jocke i Grekland. Mot Silwing så kunde inte Ronny spela andra halvlek då han fick en armbåge på struphuvudet och skrämde slag på alla i Nyboda genom att låtsas som att han inte kunde andas och fick rullande ögon. Likadant att han teknade nej när vi ringde SOS-alarm. Ingen luft i lungorna och således inte kunna säga till att det var lugnt utan var tvungen att vifta med armarna. RIKTIG TUFFING.


Mot Skånela och BK46 kunde dessutom inte Bejbom vara med på grund av ont i armbågen. Undrar om vi tränar för hårt eller för mesigt eftersom det är mycket skador. Eller så kanske det bara är så att det är något mekaniskt fel med årsmodell 89.


Denna vecka så blir det tempofyllt innan vi åker till Lysekil för träningsläger torsdag-söndag. Då skall handbollshjärnan slås på. Vi blir ca 25 man som åker ner, då vi även får även sällskap av 4 stycken 94:or som skall visa vad de går för och slå sig in i JSM-truppen. Steg 1 går som bekant i Örebro om en månad.




I övrigt så blir det mycket målvakter. Upplägget är att Marcus håller en träning i veckan då jag prioriterar keeprarna. Det känns just nu som att det kommer bli mycket kantskott. Vissa fundamentala tekniker måste det arbetas med där.



  

 Det kommer jobbas mycket med kantskott och att vara "tät".



Presentation


Tyresö IF - Ständig förbättring

Omröstning

När åker Brejding på sin första förlust i seriespel med Tyresö
 Mot Strömnäs
 Mot Ricoh
 Mot RP
 Mot Cyrus
 Långt senare på säsongen
 Blir obesegrade iår.

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Fråga mig

3 besvarade frågor

RSS

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards