tyresoif

Direktlänk till inlägg 5 december 2010

Då var det över

Av Thomas Brejding - 5 december 2010 20:12

Då var J-SM över för denna gång. En resa som startade klockan 05.45 på lördag morgon och som slutade lördag eftermiddag efter förlusten mot Önnered.


Alingsås tycker jag inte är så mycket att säga om, bra tränade, bra skolade. Våra killar vägde ett par kilo för lätt och tar lite för lite kilon i bänkpress för att stå upp ordentligt, men Önneredsmatchen grämer mig lite då jag tycker att vi inte riktigt kämpar tillräckligt för att ens ge oss chansen att vinna. Vi ligger under med två i halvlek och då har vi inte ens kämpat tillräckligt och känslan är att om vi får igång det så vinner vi. Istället för att kämpa så viker vi ner oss och förlorar andra halvlek med tio. Tråkigt att vi faller på det som vi pratat om mest. 5-5 spelet.


Till skillnad mot Stavsten och Nyköping så kan vi i alla fall åka hem med huvudet ovanför axlarna och blicken högt. Vi slutade aldrig spela och tog för oss på söndagen när risken för totalhaveri och blicklöshet är stor. Det kändes på vissa lag att de inte ville vara där på söndagen, men vi körde i alla fall på ordentligt.


Om vi summerar helgen kan vi konstatera att vi hamnat i en bra grupp, men inte omöjlig. Vi kan heller inte skylla på otur i lottningen då vi kom från steg 2. Visst fanns det flera grupper som var mycket sämre, men också de som var bättre. Lite komiskt att Guif kom sist i sin grupp och ÖSK gick vidare, jag vet inte hur lottningarna går till, men nog skulle man önska lite jämnare fördelning så att grupperna blir jämnbra.


Alingsås klart bäst, förstår inte hur de kunde förlora mot Önnered som också är riktigt bra, men inte i samma klass. Stavsten tycker jag var en gåta, med ett ganska bra lag, men som inte kämpade över huvudtaget. Då vinner man sällan i handboll. Nyköping räckte inte riktigt till.


Jocke Lundström, Theo Bylund och bägge målvakterna kan gå med raka ryggar, klart bäst denna helg.


94:orna tog för sig ordentligt när chansen gavs och Jonte Polbring blev matchens lirare mot Önnered och Viktor Hallén mot Nyköping då han gjorde 8 mål.


Seriefinal på lördag. Tumba skall få smaka. 

 
 
Ingen bild

Gbg 4ever

5 december 2010 23:31

Hur seriös är uppladdningen när man åker kvart i sex samma dag som man ska spela?? kanske räknade lagledningen inte med avancemang??

 
Ingen bild

tipsarn

6 december 2010 15:27

Att ge upp i förväg i ledarstaben kan aldrig vara bra. För det är väl det man har gjort när man planerar att åka ned tidigt på morgonen samma dag? Ett tips till nästa SM-äventyr kan vara att åka i god tid, så man slipper spela nyckelmatchen med en 8 timmars bussresa i benen. Hur tänker man...?

 
Ingen bild

Annette

6 december 2010 15:37

Jag tycker killarna och ledarna är värda lite uppskattning, att de ens orkade genomföra 2 tuffa matcher samma dag efter 6-7 timmar i buss. Kom igen, nya matcher och nya tag!

 
Ingen bild

En i ÖHK-Hallen

8 december 2010 13:24

Önnered gjorde kaos av Alingsås i matchen om gruppsegern, Alingsås hade ingen chans mot ett taggat Önnered som hade tagit det lungt fram till sista matchen.

Thomas Brejding

8 december 2010 18:11

Jag såg det. Tycker ändå att Alingsås är betydligt bättre.

 
Ingen bild

Stocken

14 december 2010 11:28

Du kan det här Brejding!!! Tror som du att när vi summerar Jsm så kommer Vi att få en bättre placering än Önnered.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thomas Brejding - 24 juli 2012 22:16

Ny adress:   http://tyresohandboll.bloggplatsen.se/   MVH   Thomas Brejding / väl mött.   ...

Av Thomas Brejding - 24 mars 2012 02:07

Igår avverkade säsongens sista träning. Min filosofi har alltid varit att när säsongens sista match är spelad så finns det ingen anledning att fortsätta. Jag hade sett fram emot att träna en bit in i april, men vi var inte tillräckligt stabila under ...

Av Thomas Brejding - 11 mars 2012 18:06

Det har gått en lång säsong som uppenbarligen satt sig på norrlänningarnas psyke. Sist vi möttes tyckte jag att de var ett OK lag som saknade den riktiga bredden, men uppe i norrland i hemmapremiären fanns energin och viljan. Den saknades totalt idag...

Av Thomas Brejding - 11 mars 2012 07:48

Matchen som gällde igår gick som jag ville. RP slog Sollentuna igår vilket nästan var en förutsättning för att ha chansen. Det innebär nämligen att RP har goda möjligheter att nå kval om de vinner och det är en förutsättning för oss att ha chansen. ...

Av Thomas Brejding - 7 mars 2012 22:19

26-22. Förlust med fyra.   En tokjämn historia där vi chansade på slutet vilket inte lyckades och de fick några extra mål. Ja, så hade det kunnat vara, men med kvarten kvar var ställningen i denna match 24-13. Ok att vi kämpade hela vägen och Ric...

Presentation


Tyresö IF - Ständig förbättring

Omröstning

När åker Brejding på sin första förlust i seriespel med Tyresö
 Mot Strömnäs
 Mot Ricoh
 Mot RP
 Mot Cyrus
 Långt senare på säsongen
 Blir obesegrade iår.

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Fråga mig

3 besvarade frågor

RSS

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards