tyresoif

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av Thomas Brejding - 8 juli 2010 18:45

Fortsatt regn.


U21 vann lätt mot Leipzig med 25-11. Vi fortsätter att mala på och gör mycket mål. Den här matchen var riktigt bra och några tyckte att vi släppte trycket lite på slutet, men det är ofrånkomligt. Imorgon väntar seriefinal mot IVH. Skall bli riktigt kul att se var vi står någonstans. Vi har inte fått någon riktig värdemätare och jag är fortfarande fundersam på hur långt vi kan gå. Får se imorgon.


Hur många matcher per år spelar man där man faktiskt spelar OK, men förlorar med sju? Kanske en per säsong och även om vi förlorade mot Åhus med sju så var det spelmässigt bra. Lite missflyt, missade avslut, hala bollar som gick fel väg, missflyt med domslut osv. Trots allt missflyt så spelade vi på. Förlorar man matcher för att man gör massor av felbeslut, målvakt som är under isen, eller man helt enkelt inte är med i fötterna, då är det dåligt, men denna match förlorades inte på grund av något sådant. Sen spelar förstås förutsättningarna in. Trots förlusten så var det ett lyft. Skönt att kunna säga det efter första förlusten i Tyresötröjan. Jag höll mig i skinnet gentemot de enögda domarna. Det var inte alla som kunde det. Ingen skam åt Åhus, de vann välförtjänt.


Imorgon kan vi faktiskt vinna bägge grupperna. Det gäller att ösa in mål om vi skall komma för Åhus. 

Av Thomas Brejding - 8 juli 2010 13:55

Första dagen var sol och värme. Således åkte alla till GULDheden utan någon tanke på regn. Lite mulet var det allt, men regn var uteslutet. Första matchen krockade vilket innebar att U21 bara var en avbytare. Å andra sidan hade motståndarna ingen och när de åkte på rött kort efter två minuter så var matchen över. Resten av matchen gick ut på att inte bli skadad av de buffliga danskarna. Till slut sa jag åt kantspelarna att inte ta läge om någon motståndare var i närheten. Slutresultat 18-5 borde varit tio mål till, men varför riskera att bli skadad. Domarna struntade i allt och jag var riktigt irriterad efteråt, men varför gå in i en diskussion som du aldrig kan vinna. Kritisera domare och samtidigt på engelska. Ingen bra kombination.


Juniorerna skulle möta San Agustin som vann sin match mot holländarna på onsdagen med sju mål. Vinsten med 21-3 var naturligtvis odiskutabel. Stora siffror, men det återstår matcher mot Åhus ikväll och bl.a Fjellhammer imorgon som verkar bra. Visst skall det bli slutspel.


U21har hunnit med ytterliggare en match och till den så hade regnet kommit och inte bara lite dugg, utan ihållande ganska mycket regn. Det blir lite speciell handboll när det är vått, men kontringsspelet blir detsamma. Pang, pang, pang. Wasaiterna var inte riktigt med och det hann bli 8-1 innan någon hajade till. Jacob gjorde lite som han ville på v6. Wasaiterna krigade på och matchen levde faktiskt ända tills det var några minuter kvar. Vinsten blev inte mer än 13-10 då kontringsmålen uteblev helt i andra halvlek. En bra genomkörare.


Återkommer ikväll om hur de två sista matcherna gick. Juniorerna möter Åhus i någon form av tidig seriefinal och U21 möter Leipzig och där bör det bli vinst om spelet håller i sig. Just nu ser det ut att spricka upp. Hoppas regnet håller sig borta.


Mer ikväll...........

Presentation


Tyresö IF - Ständig förbättring

Omröstning

När åker Brejding på sin första förlust i seriespel med Tyresö
 Mot Strömnäs
 Mot Ricoh
 Mot RP
 Mot Cyrus
 Långt senare på säsongen
 Blir obesegrade iår.

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Fråga mig

3 besvarade frågor

RSS

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards